Start seizoen 2019/2020

Het seizoen is geopend! Maandag 2 september was voor velen van ons weer de eerste avond om te badmintonnen. Natuurlijk zijn alle skills op de camping weer getoond en hopelijk hebben we daarmee menig buurman of buurvrouw geinspireerd om ook te gaan badmintonnen. Naast badmintonnen was het ook een gezellig weerzien van elkaar. Bijpraten met elkaar in de sporthal of in de kantine tijdens de derde helft. Alle ingrediënten voor een fijne eerste avond konden weer worden afgevinkt.

Donderdag 5 september is de eerste training weer gestart. Eddy Boerman en Mandy stonden klaar om de kinderen, recreanten en competitiespelers weer een leuke gevarieerde training aan te bieden. De trainingsgroepen zijn opnieuw ingedeeld. Dit om te voorkomen dat er om 20:00 uur een te grote groep aanwezig is waardoor er mensen niet mee kunnen doen. Eddy gaat dit seizoen in alle trainingsuren voldoende uitdaging aanbieden voor alle niveau's. Ben je ingedeeld op een tijd dat je niet kan dan graag in overleg ruilen /switchen naar een andere groep.


Ook de competitie is weer gestart! Maandag 9 september speelde twee teams thuis. Team 1 en team 3, beide teams pakte de winst. Een heerlijke start.
In team 1 was het debuut voor Ruud. Rick en Ruud zijn de heren van het eerste team dit seizoen. Ellen en Natalie nemen de dames plaatsen in. Allen hebben goed gespeeld en mochten de score van 7-1 noteren.
Team 3 start met een vacature voor een heer in het team. Willy, Ula en Rudi nemen de vaste plaatsen in. Andy was invaller deze wedstrijd, ook team 3 speelde goed en noteerden een 6-2 winst. 

Team 2 is het eerste weekend van dit seizoen op stap geweest naar Gronsveld (dichtbij Maastricht). Zij hebben op uitnodiging van de Nederlands Kampioen, welke lid zijn van Gronsveld, meegedaan aan een toernooi op de zaterdag. Tom, Mark, Ryanne en Cindy hebben hier de hele dag door mix en dubbel spel gespeeld. Een mooie oefening zo vooraf aan het seizoen en natuurlijk een heel gezellig weekend! De prijzen waren niet voor Lochem maar dat mocht de pret niet drukken. In de competitie speelt Anneke uiteraard ook mee in dit team. 

Iedereen een heel fijn seizoen gewenst!