17 september 2020: Algemene Leden Vergadering

12 maart 2020 was de oorspronkelijke datum voor de jaarlijkse Leden Vergadering.
De nieuwe datum is 17 september a.s. 21:30 uur. Deze ALV is voor de leden en vrijwilligers van de badminton club lochem. De uitnodiging en de agenda volgt via de mailinglist.

Waarom is het belangrijk erbij te zijn?

Tijdens deze vergadering legt het (dagelijks) bestuur, verantwoording af aan de aanwezige leden. Deze verantwoording van de activiteiten van het afgelopen jaar, is het zogenaamde jaarverslag. Daarnaast dient de penningmeester (namens het bestuur) verantwoording af te leggen over de financiële stand van zaken, dat is het financiële verslag.

Het jaarverslag wordt middels een korte presentatie verantwoord. Deze presentatie geeft een terugblik over het afgelopen jaar en een vooruitblik naar het komende jaar. De ontwikkeling van de leden krijgt aandacht net als de contributie.

Als lid van de BCL kan je tijdens de vergadering meedenken en beslissen!
De vergadering duurt maximaal 60 minuten! En vooraf kan je nog even lekker badmintonnen. We starten pas om 21:30 uur. En als je er dan toch bent..... Kom dan meedenken!